Services

Business Compass heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Development, Interim Management, Marketing en Product Management. Wij passen een klantgerichte benadering toe met oog voor de wijze waarop een product zich kan onderscheiden in de markt, de juiste doelgroep en proposities die helder en eenvoudig zijn.

Voorbeelden van onze dienstverlening zijn:

  • Interim ondersteuning
  • Marketing support
  • Startup mentoring
  • Small Business strategy development
 
 

Interim ondersteuning

Tijdelijk extra ondersteuning nodig bij een project of als gevolg van ziekte of verlof? Business Compass biedt interim ondersteuning op het gebied van marketing, product management en management. 

 

Marketing ondersteuning

Voor effectieve marketing campagnes zijn duidelijke doelstellingen noodzakelijk. Er moet bijvoorbeeld vooraf worden vastgesteld welke response- of churn-ratio's worden nagestreefd. Door deze doelstellingen regelmatig te evalueren, is het mogelijk om de effectiviteit van de marketing activiteiten te verhogen.
 
Business Compass ondersteunt organisaties bij het vaststellen van duidelijke doelen, het identificeren van gebruikersdoelgroepen, het formuleren van een heldere product positionering t.o.v. de concurrentie en het evalueren van marketing activiteiten.
 
 

Startup mentoring

Het opzetten van een bedrijf geeft een continue stroom van uitdagingen. Naast product ontwikkeling, ontwikkelen van het merk en het groeien van de omzet, zullen er verschillende organisatorische uitdagingen voorbijkomen, bijvoorbeeld op het gebied van HR, financieel of juridisch.
 
Business Compass geeft advies en begeleiding bij deze uitdagingen en biedt directe ondersteuning indien noodzakelijk. 
 
 

MKB Strategie ontwikkeling

Strategie gaat over winnen. Een goede strategie vereist een gedegen kennis van hoe het bedrijf waarde toevoegt in de markt. MKB bedrijven met een duidelijke strategie hebben een groot voordeel bij het maken van keuzes, waardoor de aandacht gericht kan blijven op die markt waar het bedrijf het grootste verschil kan maken.
 
Business Compass ondersteunt bedrijven met het ontwikkelen van practische strategiën met duidelijke doelstellingen.
 
 
Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.